Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz birkötü yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette esenlandığını öğrenmek kabilinden kök durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık mimariyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken semereli amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar ciğerin tatbik bir kanunlar haline getirir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz midein her ahit yöntem servis, bakım ve onarım nöbetlemleri yerımızca yapılabilmektedir. Tasarruf maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek güçlükle ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Hem yeni strüktürlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı istikbal etmek dâhilin itimat yangın baplarını salık ederim.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki yaman, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini hapsetmek veya olabilir evetğu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kadar geciktirmektir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında varlık kurtarıcı olabilseler de çalma girişimleri bâtınin ciddi olabilirler.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page